Locatie en accommodatie

28 augustus - 5 september 2010
Yoga Holiday Retreat in Ubud, Bali

Het prachtige eiland Bali staat bekend als eiland der goden vanwege zijn krachtige energie en spirituele vibraties - een unieke mix van hindoereligie en Balinese tradities die het eiland en zijn bevolking tot een waar voorbeeld maken van ‘levende yoga’.

Het vormt een belichaming van gezondheid, harmonie met de natuur en vrede - iets wat je terugziet tot in het kleinste detail, zowel in het landschap als in de Balinese manier van leven.

Ubud is het culturele en artistieke hart van Bali en biedt verbluffende vergezichten op tempels en rijstterrassen. De plaats ligt op een kleine verhoging en is daardoor koeler dan de kust. Stranden zijn binnen een uur rijden bereikbaar.

Accommodatie

Ananda Cottages, Ubud

Ananda Cottages bevindt zich in de koele, stille heuvels net buiten Ubud, op een groot terrein waarop de natuurlijke schoonheid en eenvoud van Bali behouden zijn gebleven. Gasten kunnen kiezen uit diverse Balinese huisjes en bungalows in het weelderige tropische bos of met uitzicht op de rijstvelden en onbeperkte frisse lucht - een ruime keus die een garantie biedt voor jouw perfecte stukje tropisch paradijs.

Net buiten je kamer beginnen talloze wandelroutes door de rijstvelden en de plaatselijke dorpjes.

Als je een boek wilt lezen, wilt genieten van vers tropisch vruchtensap of gewoonweg een zomers kleurtje wilt krijgen, is het zwembad de aangewezen plaats!

Dagelijks worden twee vers bereide vegetarische maaltijden geserveerd in het openluchtrestaurant, zodat je tijdens je verblijf met zorg wordt gevoed.

Ook kinderen zijn welkom in Ananda Cottages. Jonge kinderen kunnen bij hun ouders op de kamer slapen, maar er zijn ook accommodaties met extra kamers beschikbaar. Op verzoek is oppas mogelijk. Als je je kind(eren) mee wilt nemen, neem dan voor prijzen en meer informatie contact met ons op. En last but not least: Bali Botanica Day Spa ligt op loopafstand en biedt een weelde aan luxueuze maar betaalbare behandelingen voor ontspanning en verjonging!

Ga voor meer informatie naar www.AnandaUbud.com