Toelatingseisen & inschrijven

Ashtanga Yoga Intensieve Training - 200 uur

De Yoga Studio
5 maart - 19 november 2011: Eindhoven, Nederland

Toelatingseisen

Studenten moeten een solide en regelmatige “personal practice“ hebben opgebouwd in Ashtanga/Poweryoga (minimaal 6 maanden) om aan dit programma mee te kunnen doen. Daarnaast wordt enige basiskennis gevraagd van de volledige Primary Series van Ashtanga Yoga, wat betekent dat je deze serie minstens een paar keer helemaal gedaan hebt voor aanvang van de opleiding. De opleiding is tweetalig; sommige delen worden in het Nederlands gegeven en sommige in het Engels (hetzelfde geldt voor de boeken). Het is daarom nodig dat je in beide talen thuis bent.

Dit is een intensieve training en er wordt van je gevraagd dagelijks 1 tot 2 uur te besteden aan je yoga practice, gedurende de hele opleidingsperiode. Daarnaast zul je gevraagd worden om gedurende de opleiding beginnerlessen te observeren en zelf te doceren. Na de registratie en toelating, zul je voor begin van deze intensieve training nog wat huiswerk moeten verrichten, zoals het lezen van een aantal boeken een het insturen van een persoonlijk boekverslag.

Inschrijven

Om je in te schrijven voor de Ashtanga Intensieve Training, vraag dan svp. de brochure en het inschrijfformulier per email aan:
barbara@yogashop.nl, of bel ons even op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur (tel. 040-8486529).

De ingevuld en ondertekend inschrijfformulier kan je opsturen dan naar:

Yoga Shop
t.a.v. Barbara Megens
Hessen Kasselstraat 4
5615 SM Eindhoven

Inschrijvingen worden in behandeling genomen op volgorde van binnenkomst. Vanzelfsprekend gaan wij zorgvuldig om met alle aan ons verstrekte gegevens en is ieders privacy gewaarborgd.

Mocht je nog vragen hebben vul de volgende informatie in en stuur deze naar ons op door op de knop ‘submit’ te klikken.

* = Verplicht veld